Good Mood Letters

Kiitos, että kirjauduit uudelle sivustolleni. Good Mood Letters on nimestään huolimatta suomenkielinen sivusto, joka kääntyy tutulle kielellemme vaikkapa Hyvän mielen kirjeet. Olen syksystä 2018 alkaen kirjoittanut kirjeitä ihmisille, jotka vuosien varrella tavalla tai toisella ovat koskettaneet minua – joko ammatillisesti, henkilökohtaisesti tai molemmilla tavoilla.

Perinteikkyys, jota mekaanisella kirjoituskoneella kirjoittamani kirjeet henkivät, ilahduttaa ja toivottavasti tuo hymyn kirjeen vastaanottajan huulille. Kuten Pate Postimiehen tunnusmusiikissa sanotaan:

“Kenties, oveen koputetaan… juuri nyt.
Ja itse kirjeen saat.”

Samalla kirjeiden avulla haluan kertoa kanssaihmisilleni, miten tärkeitä he ovat, ja miten tärkeää toisten ihmisten huomaaminen, huomiointi ja välittäminen ovat. Perinteiset kirjeet kuvastavat myös kiireetöntä arkea.

Toivottavasti nautit tästä matkasta yhtä paljon kuin minä kirjeiden kirjoittajana.

Terveisiä Englannista.jpg
Kortit ilahduttavat vastaanottajaansa samalla tavalla kuin kirjeet.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s